Familjen - Familjen Andréns WEB-place

Go to content

Familjen

Fotoalbum

Familjen Lilian & Thomas Andrén

Vi är båda 40-talister och skapade familjen under tidigt 70-tal. Detta betyder att våra barn, Anneli och Mikael, har flyttat hemifrån. Anneli är gift med Göran och bor i Torslanda. Mikael och Madeleine har hus norr om Kungälv.

Jag växte upp i Högdalen i Stockholm med mamma Wera och pappa Rolf och två bröder, Claes och Lennart. Mina bröder bor i södra Stockholm. Flyttade ihop med Lilian 1970 i en fin tvåa i Hjulsta, Spånga. Vår dotter Anneli föddes 1973. Ett eget hus längtade vi efter och 1974 köpte vi ett i Skånsta, Åkersberga. 1976 kom Mikael.

Lilian föddes och gick sina första skolår i Göteborg. Hon växte upp med mamma Birgit, pappa Alf och bror Hans i Vällingby. Hans har egen familj med Rose-Marie och barnen Anton och Anna. De bor numer i Gustavsvik på Ormingelandet på Värmdö öster om Stockholm.

Jobbet bar vidare och 1986 flyttade hela familjen till Göteborg och Hovås.

Anneli är gift med Göran och Mikael är gift med Madeleine.

Den 12 april 2005 utökades familjen med vårt första barnbarn. Anneli och Göran födde Emil, en snäll och foglig krabat.

Den 13 mars 2010 fick vi vårt andra barnbarn, Kalle. Mikael och Madeleine är stolta färäldrar.

Den 4 oktober 2011 kom det tredje barnbarnet, Elias. Anneli och Göran är stolta föräldrar. Emil är jättestolt storebror.


Den 25 juli 2012 fick vi vårt fjärde barnbarn, Oskar. Mikael och Madeleine är stolta föräldrar och Kalle jättestolt storebror.

I vårt familjealbum finns ett antal bilder på Andréns släkten. Följ gärna länken och titta på gamla kort från 20- och 30-talen.


Copyright © 2022
Back to content